top of page
  • Grigoris Grigoras

Για να πείσει και τον πιο δύσπιστο…(video)

Θέλει να  δείξει ότι είναι το αφεντικό και έχει μπροστά του μία μοναδική ευκαιρία για να πείσει και τον πιο δύσπιστο, ότι η θέση του είναι στην πρώτη δυάδα και φυσικά στο Λονδίνο.

Ο Ολυμπιακός, στο κατάμεστο ΣΕΦ, μπορεί και θέλει να κερδίσει την φορμαρισμένη Μπάρτσα και να ορίσει μόνος του το μέλλον του. Οι κακές εποχές πέρασαν για τον Ολυμπιακό, που άρχισε με τρεις ήττες στην διοργάνωση, αλλά από τότε είναι σαν ένα ασταμάτητο τρένο.

Ποιο είναι το μυστικό για να πάρει ο Ολυμπιακός το πολύτιμο δίποντο; Να κερδίσει την μάχη των ριμπάουντ, να τρέξει στον αιφνιδιασμό και φυσικά ο Σπανούλης να αγωνιστεί σαν πραγματικός ηγέτης και όχι για να φτιάξει τα δικά του νούμερα. Στην αναμέτρηση της Πέμπτης αναμένεται ότι θα δούμε τον Πέρκινς να αγωνίζεται περισσότερο από ότι στην Τουρκία, ενώ όπως αναμενόταν ο Ναβάρο από πλευράς Μπάρτσα θα αγωνιστεί κανονικά.

Η λογική λεει ότι πέραν ου παροπλισμένου Μάντζαρη δεν θα υπάρχουν άλλα προβλήματα, αφού τόσο ο Σερμαντίνι όσο και ο Περπέρογλου αναμένεται ότι θα αγωνιστούν κανονικά .


#ΓκιόργκιΣερμαντίνι #Μπαρτσελόνα #Ολυμπιακός #ΣτράτοςΠερπέρογλου

0 views0 comments
bottom of page