- Grigoris Grigoras
Γιατί Κύπρος είσαι!!!
Updated: Sep 1, 2020

Μαγκιά; Περηφάνια; Μπα.. Κανένα από τα δύο και άστε τους άλλους να λένε. Περίεργο ξεκίνημα για άρθρο μετά από τέτοια νίκη αλλά θα δείτε ότι υπάρχει λογική.
Η Κύπρος παίδες δεν έμαθε στα εύκολα. Τα παλικάρια μας μεγάλωσαν σε μια σκλαβωμένη πατρίδα με τον Αττίλα δίπλα τους, δεν ήταν όλα ρόδινα. Αν είσαι από αυτό το νησί λοιπόν δεν αισθάνεσαι περηφάνια για την νίκη στους ΑΜΚΕ, αισθάνεσαι περηφάνεια γιατί απλά Κύπρος είσαι!!!
Το να βλέπω τον Αντώνη(King) αγκαλιά με την Κυπριακή σημαία, τον Ιάκωβο να καταρρέει από την υπερπροσπάθεια τον Βασίλη τον Σίζο τον Νίκο και όλα τα παιδιά αγκαλιασμένα μετά το τέλος του αγώνα μου θύμισε ένα μόνο πράγμα. Γιατί Κύπρος είσαι!!!
Μην ψάχνετε λογική, στα γραφόμενα μου σήμερα. Είναι λες και σας ζητώ να βρείτε λογική στα τρίποντα του Νίκου ή στις επελάσεις του Ιάκωβου.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια μάγκες. Ευχαριστούμε για όλα, και περιμένουμε την επιστροφή σας στην Κύπρος μας. Εδώ όπου οι πραγματικοί φίλοι αυτού του αθλήματος θα σας περιμένουν όχι με δάφνες, λουλούδια και στεφάνια ελιάς αλλά με ένα απλό αλλά μεγάλο και αληθινό ευχαριστώ.
Ευχαριστώ που κάνατε την Κύπρο μας, τους προγόνους μας , όλους εμάς υπερήφανους, ευχαριστώ που δείξατε όσα χρόνια και αν περάσουν ότι ΟΧΙ ρε φίλε η Κύπρος ήταν είναι και θα είναι εδώ. Ευχαριστώ που δείξατε ξανά στους «αντικειμενικούς» ότι το μπάσκετ γράφει ιστορία.
Ευχαριστώ που δείξατε σε όλο τον κόσμο ότι αν είσαι Κύπρος…ξέρεις…