top of page
  • Grigoris Grigoras

Βασίλη σε ευχαριστούμε…

Μέχρι να χωνέψουμε και να πανηγυρίσουμε τις επιτυχίες των κοριτσιών μας στον Παναθηναϊκό και του Λίνου στην Τυνησία ακόμη ένας δικός μας αθλητής αποφάσισε να μας κάνει περήφανους στο εξωτερικό.  Όχι εδώ κοντά… Στην μακρινή Γεωργία, με την φανέλα της MIA Academy ο Βασίλης Κουννάς στέφτηκε πρωταθλητής και κέρδισε δικαιωματικά μία θέση στις καρδιές του φίλαθλου κόσμου της Κύπρου αφού παρά τα προβλήματα που ζούμε σαν λαός ο Βασίλης μας έκανε να αισθανθούμε για ακόμα μια φορά φέτος περήφανοι.

Λίγη σημασία έχει σε ποιο πρωτάθλημα αγωνίστηκε και αν ήταν από τους πρωταγωνιστές ή όχι της ομάδας του (κάτι που ήταν). Αυτό που κρατάμε εμείς είναι ότι η Κυπριακή σημαία ανέβηκε σε ακόμη μία χώρα.  Για ακόμα μία φορά η χώρα μας μέσο του βασιλιά των σπόρ, της καλαθόσφαιρας γίνετε γνωστή με τον καλύτερο τρόπο στο εξωτερικό.

Δεν γνωρίζω αν ο Βασίλης θα συνεχίσει στην Γεωργία ο Λίνος στην Τυνησία ή τα κορίτσια μας στην Ελλάδα. Αυτό όμως που ξέρω με απόλυτη σιγουριά είναι ότι οι επιτυχίας όλων αυτόν έχουν ανοίξει διάπλατα την πόρτα και σε άλλους καλαθοσφαιριστές να διεκδικήσουν το όνειρο και φυσικά να πανηγυρίσουν πρωταθλήματα εκτός Κύπρου. Φέτος ήταν ίσως η πιο επιτυχημένη εκπροσώπηση της Κύπρου στο εξωτερικό αφού πέραν των τροπαιούχων αρκετοί άλλοι δοκίμασαν το όνειρο τους.

Για κλείσιμο όπως και τις προηγούμενες φορές εμείς εν αντιθέσει με άλλους  ευχαριστούμε τους αθλητές μας και τους προπονητές μας για την τιμή που μας έκαναν και σήκωσαν ψηλά την σημαία μας. Κορίτσια, Λίνο και φυσικά Βασίλη ευχαριστούμε για τις στιγμές που μας χαρίσατε.

#Κουννάς #Λίνος

0 views0 comments
bottom of page