Αποχαιρέτησε ο Λάσμε…(video)

Πέραν από τις ανακοινώσεις των Παππά και Γιανκοβιτς, ο Παναθηναϊκός κυνηγούσε και τις ανανεώσεις των περσινών πρωταγωνιστών Λάσμε και Γκίστ. Ο δεύτερος δεν το σκέφτηκε καν. Από τα αζήτητα της Τουρκίας και της Ισπανίας, στον 6 φορές πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό. Το ίδιο φαινόταν να συμβαίνει και με τον Λάσμε, αφού ποιος δεν θα ήθελε να μείνει στον αναγεννημένο και ανανεωμένο πρωταθλητή Ελλάδος.

Όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά και αυτός είναι ο λόγος που κανένας δεν ασχολήθηκε με τις ανανεώσεις του ΠΑΟ. Να όμως που τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα υπολόγιζαν οι πράσινοι και ο καλύτερος αμυντικός της Ευρωλίγκας αφήνει το ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό με πιθανότερο προορισμό την Ρωσία. Οι πράσινοι έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν, ωστόσο ο ίδιος ήταν φανερό ότι είχε άλλες προτεραιότητες, προκαλώντας μία σχετική αλλά προσωρινή παγωμάρα στο στρατόπεδο των πρωταθλητών.

Σίγουρα μία μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό, αφού ιδιαίτερα στους τελικούς ο Λάσμε ήταν ανίκητος κάτω από την ρακέτα παρέα με τον Γκίστ. Κάτι τέτοιο όμως δεν σημαίνει ότι οι πράσινοι θα τα βάψουν και μαύρα επειδή φεύγει ένας παίκτης. Πλήγμα η απώλεια του αλλά ουδείς αναντικατάστατος, κάτι που φάνηκε φέτος στην ομάδα που έστησε ο Πεδουλάκης. Το καλό της όλης υπόθεσης είναι ότι το θέμα Λάσμε δεν έγινε σίριαλ και υπάρχει πολύς καιρός ούτως ώστε οι πρωταθλητές να βρουν τον αντικαταστάτη του κορυφαίου αμυντικού της Ευρωλίγκας.

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές του Στεφάν Λάσμε με την φανέλα του ΠΑΟ…


#ΑρΤιΓκουίν #Παναθηναΐκός #ΣτεφάνΛάσμε

0 views0 comments